Aprender jugando. Ruso free

Aprender jugando. Ruso free 3.9

Dit onderhoudend en leerzaam spel is een mobiele tutor voor zelfstudie woordenschat en fonetiek van elementaire (basis) niveau.

Leren en spelen. Russisch - Educatief spel. Woorden op de onderwerpen in de foto's met de uitspraak.

Dit onderhoudend en leerzaam spel is een mobiele tutor voor zelfstudie woordenschat en fonetiek van elementaire (basis) niveau. De woordenlijst speciaal geselecteerd uit verschillende thema's gebruikt in het dagelijks leven. Door de aanwezigheid van visuele en audio begeleiding van de applicatie kunt u effectief om correcte uitspraak en spelling leren.

Leren bestaat uit verschillende fases voor een betere beheersing van het materiaal:

• Training - het bestuderen van het alfabet (abc), zelfstandige naamwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, werkwoorden met transcriptie in de flashcards en geluid begeleiding.

• Taal quiz - testen en verifiëren van geleerde woorden georganiseerd als leuk, makkelijk en begrijpelijk spelletjes:

1. Lezen en vereniging: selectie van de juiste versie van het woord naar het beeld.

2. Visualisatie: selectie van een dynamisch bewegende beelden aan de lijst met woorden.

3. De test voor de spelling: het schrijven van woorden en spellingcontrole.

Eenvoudige interface, HD tablet ondersteuning, grafische thema's en de hoge kwaliteit voice werk door native speaker verbeteren begrijpend luisteren en laat zich te concentreren op de training materiaal. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte leerproces.

Hierdoor kunt u of uw kind in een interessante vorm verbreed uw woordenschat van vreemde woorden, dat is de basis voor kwalitatief hoogwaardige spraak en schrijven. Interactieve (adaptief) onderwijs - gemakkelijke manier van het leren van de lessen van de taal.

Volledige lijst van thematische groepen: groenten, fruit, wilde dieren, huisdieren, thuis, kleren, kleur, vervoer, lichaamsdelen, gerechten, huishoudelijke apparaten, voeding, speelgoed, school, natuur, insecten, getallen, geometrische vormen, muziekinstrumenten, sea ​​Life, gereedschap, sport, badkamer, reizen, infrastructuur, kantoor, andere.

Deze toepassing is niet alleen een snelle en gemakkelijke manier voor kinderen om te spreken en te schrijven te leren, maar ook het verbeteren van de kennis verworven in school of kleuterschool. Ouders kunnen deze app gebruiken als voorschoolse lessen door de methode van Glenn Doman voor hun baby's.

In feite is dit geïllustreerd woordenboek en games die helpt om te leren Russisch voor beginners en kinder

Aprender jugando. Ruso free

Download

Aprender jugando. Ruso free 3.9